28. helmikuuta 2010

Laiskottelua ja liikuntaa

Kiinnioloviikonloppu alkaa pian olla paketissa. Eihän se kaikilta ihan nappiin mennyt, niin kuin ei mennyt perjantai-iltainen Suomen lätkämatsikaan; pari sankaria päätti venyttää perjantain iltavapaat aamuyölle ja palata vielä kännissä kasarmille. Siitä hyvästä lauantain iltavapaat kutistuivat lopulta 25 minuuttisiksi ja yksikön sisäisiksi, eikä tänään sunnuntainakaan ollut saaren ulkopuolelle asiaa.

Ihan tuubiin ei mennyt eilinen ampumataitotestikään. Taulu oli lähes identtinen taannoisen harjoituskerran tuloksen kanssa: 6 osumaa, muutama juuri ja juuri maalitaulun ei-laskettavalla reuna-alueella ja loput metsikössä. Eipähän tarvitse ainakaan kuntsaria odotella.

Lämpötila on ollut ensimmäistä kertaa plussalla, ja keli sen mukaisesti kosteahkoa. Välillä sumua, välillä tihkua, ja äsken sotkusta palatessa ihan vesisadettakin. Harmaata on ollut, mutta räystäältä kuuluvasta veden lotinasta tuli kyllä jossain vaiheessa hivenen keväinenkin fiilis.  

Vemppaajia on näkynyt ennätysmäärin, välillä vemppamuodoissa on ollut enemmän porukkaa kuin KP-taistelijoiden* muodoissa. Osa on kyllä ihan oikeasti kipeänä, mutta eiköhän niitä enemmän tai vähemmän movettavia* tapauksiakin ole joukkoon mahtunut.

Entä mitäs täällä nyt sitten ATT:n lisäksi on tehty? Kasarmin pihalla nautittuja pakkisafkoja lukuunottamatta ei juuri mitään, koska meikäläisellä ei ollut mitään suorituksia rästittävänä. Pientä liikuntaa meille nyt sentään kehiteltiin ajanvietteeksi. Lenkkiä ja kuntopiiriä mahtui molempien päivien ohelmaan, ja käytiinpä sitä eilen vähän pelaamassa sählyäkin. Pelaajia oli tosin reilut viitisenkymmentä ja aikaa kolme varttia, joten kovin paljoa peliaikaa ei kertynyt.

Mutta eipä se viikonloppu nyt ihan pelkkää ankeuttakaan ollut. Tänä iltapäivänä käytiin pelailemassa muhkuraisessa suojalumessa futista ja ultimatea. Futis oli melkoista säpinää, kun pelaajia oli pienehköllä kentällä parikymmentä, mutta lumihankiultimaten peluusta tuli kyllä hyvä fiilis. Iltavapailla portille tilatut ja tupaan kannetut pitsat väänsivät nekin suuta hymyyn.

* KP = kelpaa palvelukseen
* movettaminen = motivaatiovemppa = varuskuntasairaalasta hankittu vapautus, jonka todellinen syy on “ei huvita”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nice To Know -statistiikkaa

Sivulatauksia
hit counter
Uniikkeja kävijöitä
hit counter

Laskurit lyöty käyntiin 30.1.