22. helmikuuta 2010

Spollekurssi käynnistyi

Eilen illalla tajusin palaavani viikonloppulomilta viimeistä kertaa tähän meidän loistavaan P-kauden tupaamme. Ensi viikonlopun olemme kiinni, ja seuraavana perjantaina onkin sitten peruskoulutuskausi ohi. Silloin jotkut meistä muuttavat AUKkiin, jotkut (esim. minä?) ehkä kuljuun ja loput ripotellaan uusiin joukkueisiin ja ryhmiin 2. JK:n sisällä.
 
Mutta vielä ei ole haikeilun aika, koska tämä tiimi on sentään vielä kasassa seuraavat 11 päivää. Pääosa näiden kahden viikon koulutuksesta kuluu tänään alkaneen sotilaspoliisikurssin parissa.

Aamupäivä vierähti tänään kokonaisuudessaan voimankäytön teoriatuntien parissa. TKK:n luennoilta tuttu torkkumisefekti oli iskeä moneen kertaan, mutta onneksi oppitunnin pitäjän esiintymistaidot ja muutama raikkaassa ulkoilmassa vietetty tauko juuri ja juuri pelastivat nukahtamiselta. Tuntien sisältö oli kyllä joissain määrin ihan mielenkiintoistakin.

Lounaan jälkeen vaihdoimme kiireesti yllemme valtion viralliset verryttelypuvut, tuttavallisemmin smurffit, ja hölkkäsimme MPKK:n liikuntasaliin opettelemaan sotilaspoliisin varustevyön kasaamista. Takaisin kasarmille päästyämme kuntopiireilimme pienen hien pintaan, ja sen jälkeen olikin ensimmäistä kertaa täysvarustarkastuksen aika. Tupa näytti melkoiselta varustemereltä, kun 11 jamppaa tyhjensi kaiken kaappinsa sisällön sängyille. Sen jälkeen röykkiöistä pengottiin kaikki vaatteet ja muut rensselit yksitellen takaisin kaappeihin.

Huomista lukuunottamatta meillä pitäisi tällä viikolla olla ihan mukavasti iltavapaata, joten katsotaan, tulisiko myös blogiin täytettä vähän tiheämmällä frekvenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nice To Know -statistiikkaa

Sivulatauksia
hit counter
Uniikkeja kävijöitä
hit counter

Laskurit lyöty käyntiin 30.1.